Toate le

Acasa

“La căsuţe Bran”

Ca o alternativă la cazările tradiţionale, casuţele tip camping sau bungalow-urile câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Totodată, opţiunea de servicii “self-catering”...

15 ani de “Vacanţe la ţară” şi 181 de ediţii

S-au adunat 181 de ediţii şi 15 ani de “Vacanţe la ţară”. Parcă mai ieri porneam la drum, într-un cadrul fastuos…la Casa Capşa, într-o zi de 24 Ianuarie a anului 2004.

Acasă la Coşbuc, în Bistriţa-Năsăud

Ajunşi în judeţul Bistriţa-Năsăud, în pitorescul drum ce ne poartă spre Maramureş, nu trebuie să ratăm un popas cultural în fostul sat Hordou, actuala comună Coşbuc, unde casa natală a poetului George Coşbuc îşi aşteaptă oaspeţii. Casa este localizată aproape de centrul comunei, în susurul liniştit al râului Sălauţa, afluent al Someşului Mare.

Agrement şi experienţe de vacanţă la Cheile Grădiştei

Agrementul, în ultimii ani, joacă un rol esenţial în cadrul unei oferte turistice. Pensiunile, hotelierii, agenţiile de turism, au priceput acest lucru şi, mai mult decât atât...

Canionul Văii lui Stan

Clipe hoinare prin sălbăticie-Când pașii tăi vor lăsa în urmă două dintre simbolurile istoriei argeșene, Mănăstirea Corbii de Piatră și Cetatea Poenari, drumul te va purta pe celebrul Transfăgărașan spre Lacul Vidraru și mai departe spre înălțimile Făgărașului.

Casa Lucreţia, Vama, Suceava

Casa Lucreția a fost fondată în 1998 de prof. Lucreția Lucuțar și dr. Silvestru Lucuțar și este nu numai un colț excepțional de natură nealterată ci reprezintă un adevărat univers gastronomic, cultural și spiritual.

Căsuţa Bunicii - cazare cu…natură şi tradiţii incluse

La 8 kilometri de Bran, lăsând în urmă Şimonul şi urcând pe dealul Balaban ajungi mai aproape de înălţimi, în mijlocul naturii, acolo unde, ca-ntr-o poveste…

Cetatea genoveză Enisala, Tulcea

Iată-ne ajunși la 2 km in partea de est a comunei Enisala și la aproximativ 7 km distanță de orașul Babadag, pe un deal de origine calcaroasă, dominând zonele lacustre, ușor deltaice, formate de lacurile Razelm (cel mai întins lac din Romania) și Babadag.

Cetatea Medievala Târgu-Mureş

În căutarea cavalerilor - Cu ocazia Infotrip-ului organizat de Agenția de Turism Accent Travel am avut ocazia de a admira minunatele cetăți medievale, aceste bijuterii arhitecturale încărcate de istorie și de cultură ale ținutului transilvănean.

Cetatea Severinului

Amintită pentru prima dată într-un document din 1233, când se luptau pentru acest teritoriu Imperiul Valaho-Bulgar și Regatul Maghiar, din Cetatea Severinului nu au mai rămas decât ruine.

Image
12 Dec 2018

ANTREC a decernat premiile Margareta de Aur

Respectând tradiţia anilor precedenţi, ANTREC România şi Revista Vacanţe la ţară au decernat premiile Margareta de...